Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.11.2006 18:01 - Въведение, или защо си направих втори блог:))
Автор: logos Категория: Изкуство   
Прочетен: 21726 Коментари: 43 Гласове:
0

Последна промяна: 24.11.2006 17:42


Днес моя приятелка ме попита защо не пусна постинг, с който да ориентирам по-добре читателите на „Новото лечителско изкуство”. Тъй като не ми се иска да отегчавам посетителите на anahata.blog.bg с теми, които може би не ги интересуват и вълнуват, сметнах, че е най-добре  да направя отделен блог. Идеята ми е тук читателите на книгата и всички, които се интересуват от третираните в нея теми, да могат да споделят впечатленията си, да критикуват, да задават въпроси. Ще се старая, доколкото мога, да отговарям на въпросите ви. Как ще го направя – дали с отговори на коментарите ви, или публикувайки отделни постинги, ще зависи от вашето участие.

От опит знам, че понякога, отговаряйки на въпроса на един човек, всъщност отговарям на мнозина, които биха ме запитали същото. Надявам се този блог да е полезен и за вас и за мен, защото смятам, че човек се учи и израства благодарение на другите. Колко е удачно хрумването ми - времето ще покаже. Дано само не се оплета като пате в кълчища с двата блога:)) А за да не се обърквате и вие с двете ми имена, използвайте Анахата, аз много си го харесвам:)) Логос е колкото да има различен ник :)

Предполагам, че някои от закупилите книгата ще пожелаят да ми пишат на посочения в нея e-mail. За мое голямо съжаление в началото на ноември хакер промени паролата ми, поради което този адрес вече е невалиден. Повече по темата можете да прочетете тук.

Като начало публикувам текста от гърба на корицата, съдържанието и въведението.

   * * *

В зората на третото хилядолетие и ерата на Водолея лекари, психолози и лечители градят основите на Новото лечителско изкуство. Eдна от задачите им е да изгладят противоречията помежду си и да се научат да работят съвместно и синхронизирано, като паралелно биват лекувани тялото, психиката и душата на пациентите.

На достъпен и разбираем за читателя език авторката описва методи за диагностика не само на физическото и етерното тяло, но и на подсъзнателни травми от сегашния или от минали животи, както и съответните способи за лечение, приложени на практика от нея и дали конкретни резултати. Богато илюстрирана с житейски случки и примери, книгата обхваща темите:

• Кармични причини за заболяванията;

• Негативни енергийни вмешателства;

• Отстраняване на енергийните паразити и импланти;

• Енергийно лечение от разстояние;

• Регресивна терапия;

• Методи за лечение чрез визуализация;

• Лечение посредством енергията на душата . . .

Тя може да послужи като отправна точка, средство за „сверяване на часовника” не само на лечителите, а и на всеки, който има смелостта да навлезе навътре в себе си, поемайки отговорност за собственото си здраве.

СЪДЪРЖАНИЕ

 Въведение

 ПЪРВА ЧАСТ - ДИАГНОСТИКА

Що е пси-диагностика и духовно лечение

Как се насочих към лечителството

Лично преживяване - Великден, 1996 г.

Първият ми пациент

Вторият ми пациент

Встъпителни въпроси, предшестващи диагностиката   

Случаят с Б

Кармични причини за проблема

Изцелението е нежелателно от душата, защото:

    целта на този живот е постигната

- касае се за процес на оттегляне – обратим; необратим

Болката

Определяне на категорията съзнание на пациента

Проблемът е вследствие на:

-    блокиран живот на душата

-    издигане на енергията към горните центрове

- изграждане на „моста” – Сребърната нишка (антакарана)

-    свързан с посвещение

Състояние на чакрите, дължина на вълната

Биовампиризъм

Обсебване

Връзка с покойник

Случай от практиката ми

Заклинания, проклятия, магия

Други негативни енергийни вмешателства

Диагностика на физическото и етерното тяло

Определяне на засегнатата система и орган

Проблеми с първа чакра, отделителната и костната система

Проблеми с втора чакра и половата система

Проблеми с трета чакра и панкреаса

Проблеми с четвърта чакра и кръвообращението

Хипертонията

Проблеми с пета чакра и щитовидната жлеза

Измерване на енергийните параметри на жилището

Обобщение

 ВТОРА ЧАСТ - ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО

 Психо-емоционални причини

Пред огледалото

Законът за движението и инерцията

Визуализация „Среща със себе си”

Фантоми в подсъзнанието – „Тест на Матийсън”

Комплекс за малоценност

Съпреживяване на чуждо състояние

Релаксацията „Мачу Пикчу”

Чувство за вина – пред друг; пред себе си

Програма за визуализация „ Морски бряг”

Страх

Медитация на душата

Обобщение

ТРЕТА ЧАСТ – ЛЕЧЕНИЕ

Три основни категории на лечебните методи

Лечителството е работа в екип

Енергийно лечение

Енергийно лечение от разстояние

Енергийната пирамида от Атлантида

Река от бяла светлина

Лечение чрез мислено посещение на място на силата

Други методи за енергийно лечение чрез визуализация

Отстраняване на енергийни паразити и импланти

Енергийна трансплантация

Лечение посредством методите на психологията

Лечение посредством енергията на душата

Регресивната терапия

- Какво представлява регресивната терапия

- Какво лекува регресивната терапия?

Визуализация „Среща с вътрешното дете”

 

        ЧЕТВЪРТА ЧАСТ – НЯМА НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО


Лечение с помощта на Посредниците

Храмът на Буда

Как да се свържете с Посредниците

С очите на Буда и Христос

Имат ли форма Посредниците

Лечение с помощта на Посредниците

Как да работим с Посредниците

Ефектът на стотната маймуна

Заключение

Приложение

ВЪВЕДЕНИЕ

Уважаеми читателю!

Системата за диагностика и лечение, която споделям с теб в тази книга, не е само мое лично достижение или откритие. В основата й са залегнали цялостният подход към заболяванията, изложен от Учителя Джуал Кхул-Тибетеца в книгата му „Езотерично лечение”, както и знанието и опитът на много духовни лечители, психотерапевти и лекари, споделени в издадени от тях книги. Всички те спомогнаха да затвърдя за себе си нещо, което дълбоко в душата си винаги съм знаела – че човекът не е просто физическо тяло. Дълбокото ми убеждение е, че това тяло, което заслужава както нашите грижи и внимание, така и нашето уважение, е един прекрасен, добре организиран и будещ възхищение инструмент за проявление на душата в това физическо измерение.

Разглеждайки Човека като единство от Дух, Душа и Разум, проявени в обвивката, наречена физическо тяло, всеки лечител би бил способен да помогне пълноценно на пациентите си. Не би следвало да отделяме едната част от останалите, така, както за жалост към този момент подхождат съвременната медицина, а и мнозина от енергийните лечители. Ние сме многоизмерни космически същества и винаги към всяко заболяване трябва да подхождаме именно от тази отправна позиция.

В самото начало на книгата ви предлагам да спрете вниманието си върху структурата от въпроси, на базата на които провеждам своите консултации и избирам формата и начина за лечение. Ще видите, че са обхванати – в групи от въпроси – всички наши аспекти. Въпреки че на първо място започвам с диагностициране на физическото тяло, в работата си винаги се ръководя от принципа, че то е само следствие на вътрешни и невидими за нас процеси. Следователно причините за голяма част от заболяванията, от които днес страда съвременният човек, трябва да се търсят (а след като бъдат открити – и да се лекуват) в по-фините ни тела, в подсъзнанието, дори и в душата ни.

Основният принцип, залегнал в метода ми, е, че духът обуславя формата. Казано по друг начин, какъвто и метод за диагностика и лечение да прилагаме, винаги трябва да се ръководим от едно основно правило – да търсим първопричините за конкретното заболяване в по-фините ни тела и след като сме ги открили, да приложим този подход, който им съответства, за да бъдат те неутрализирани. За мен това е Правило номер едно, към което се придържам и до днес.

Моето дълбоко убеждение е, че формулираните от Тибетеца Закони на лечителството и произлизащите от тях Правила на лечителя би следвало да бъдат изучени и съблюдавани от всички нас, който сме се нагърбили с отговорността за изцелението на друго човешко същество. Именно те са стабилният и непоклатим фундамент, който би ни дал увереност, че помагаме на пациентите си на всички нива.

Внимателно и задълбочено изучавайки този лечителски подход, който Тибетеца нарича Новото лечителско изкуство, стигнах до заключението, че за да се посвети на лечителството, лечителят би следвало да се запаси с огромно търпение и постоянство, да бъде готов да въведе в ума си принципно нови за него понятия и термини, старателно да изучи строежа на човека – по-конкретно неговите фини тела, да привикне да възприема както себе си, така и пациента не само като физическо, но и като духовно същество и най-вече да е състрадателен и любящ сътрудник и помощник на страдащия си събрат.

Самата система, която предлагам на вниманието ви, претърпя значително развитие, следвайки моето собствено. Натрупвайки нови знания, постепенно добавях и нови „опорни точки” в структурата й, като към този момент смятам, че прилагането й дава достатъчно ясна картина за състоянието на пациента, за да може да се избере, а след това и да се приложи подходящото лечение, водещо до изцеление не само на физическото тяло, но и на душата му. Не е за пренебрегване и съществената подробност, че за пълноценно прилагане на тази система е необходимо лечителят да е развил способността си да получава информация по свръхсетивен път. Логично следва, че доколкото е развит духовно лечителят, дотолкова „от високо” може да черпи информация за своите пациенти. Не е възможно той да има достъп само до менталните нива например, функционирайки там свободно и съзнателно, а да е способен да „види” проблем, чиято причина е назад в минало съществуване, тъй като информацията за това е записана в по-висшите ни енергийни структури (тела).

Изрично държа да подчертая, че аз не съм активно практикуващ лечител – нямам кабинет и не приемам пациенти ежедневно. Натрупаният опит, който споделям с вас, е в резултат от диагностициране и лечение на мои приятели, познати и непознати, потърсили помощта ми в продължение на последните десетина години.

Няма да скривам от вас, че преди време бях обзета от желанието да се отдам изцяло и само на тази дейност, но постепенно разбрах, че методът ми все още не е широко и повсеместно приложим. Причината за това е, че за да се постигне пълно изцеление, е необходимо активното и съзнателно сътрудничество на самия болен, комуто аз се явявам просто помощник, който да му посочи първопричините за неговото страдание и да му подскаже пътищата, по които да достигне до самия себе си, за да съумее да трансформира наклонностите или навиците си в техните противоположности. На този етап от развитието ни повечето от нас все още не са достигнали до това ниво на самоосъзнаване, за да са готови да тръгнат по трудния и болезнен път навътре към сърцевината си.

С натрупването на опит в работата си с хора с различни здравословни или от друго естество проблеми с изненада установих и още нещо, което в началото безкрайно ме удиви и възхити. Възможно е да ви прозвучи странно, но аз се убедих лично в това – при мен се озоваваха, понякога по доста любопитни и наглед невероятни пътища, точно хора, на които можех именно аз да помогна.

Навярно споделяте възгледа ми, че няма универсални лечители; че за всеки болен е предопределен конкретен лечител, който да доведе лечебния процес до успешен завършек. За себе си се убедих в прецизността, с която там някъде, във висшите нива незнайно какъв механизъм създаваше невидими пътечки, по които един към друг вървяхме лечител и пациент. С две думи, хората, на които действително мога да помогна, се озовават при мен и без да работя ежедневно в кабинет, където всеки може да ме намери.

Вярно е, че имаше известен период, през който, като водеща на телевизионното предаване „Интуитивното” в ефирна телевизия Казанлък, добих известна популярност в града ни. В резултат от тази „слава” към мен се втурнаха доста хора, като за съжаление повечето бяха така наречените „пасивни” пациенти – т.е. хора, търсещи помощ отвън, без тяхно участие в лечебния процес. Мнозина от тях не правеха разлика между „лечител” и „гадател” и въпреки че предаването имаше информационно-образователен характер без телефон в ефир, смятаха, че в града се е появила нова „гледачка”.

За мое голямо облекчение потокът от хора, свикнали да задават неопределения въпрос „Кажете ми нещо за здравето”, постепенно секна, но този епизод от живота ми нагледно ми показа липсата на информираност на значителна част от обществото ни по темите, касаещи езотеричното лечение, възможностите на сензитивите и методите, с които си служат духовните лечители. Това е и една от причините, които ме мотивираха да напиша тази книга.

Не съм сигурна дали методът ми е приложим в своята цялост и пълнота от други лечители, тъй като структурата от въпроси, на която базирам диагностиките си, е пригоден за моите знания и възможности да навлизам в енергийните структури и измерения. Въпреки това се надявам, че той може да послужи като отправна точка, средство за „сверяване на часовника” не само на лечителите, а и на всеки, който има смелостта да навлезе навътре в себе си, поемайки отговорност за собственото си здравословно и психо-емоционално и душевно състояние.

 

 



Тагове:   блог,   направих,   въведение,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. juana - Поздравления anahata !!!
23.11.2006 19:09
Идеята ти за втори блог е чудесна.Надявам се,че нещата тук ще потръгнат много добре. Какво казах - надявам се ?? ... Неее - убедена съм !! Късмет мила и много успехи.Ти ги заслужаваш !! ... :)))
цитирай
2. dressy - *
23.11.2006 19:13
очаквах с нетърпение това да се случи...бъди здрава,успех!:)))
цитирай
3. dosheva - :):):)
24.11.2006 15:34
а вече излязла ли е книгата на пазара?
Много е хубава идеята за блог само за книгата.
Поздравеления!
цитирай
4. logos - Благодаря ви
24.11.2006 16:40
за подкрепата:))
dosheva, следващата седмица ще изпратя книгата на книжна борса в София, от където книгоразпространителите ще имат възможност да я зареждат в книжарниците си. Вероятно най-напред ще се появи във веригата на Хеликон, където предлагат и "Сребърната нишка". А каква ще е от тама нататък съдбата й - божа работа:)) Аз моята работа си я свърших:)
цитирай
5. shiva - хайде вече
24.11.2006 17:18
да идва в София, че нямаме търпение! :)
цитирай
6. mmmmmmmmm - :)
24.11.2006 19:56
Браво за постинга!Имаше нужда от това!:)))))
цитирай
7. logos - Ами ти имаш
24.11.2006 20:20
основна заслуга :) Благодаря ти, че ме насърчи да направя този блог!
цитирай
8. mmmmmmmmm - Моля,моля :)
24.11.2006 20:56
Удоволствието е за всички!:)))))))
цитирай
9. анонимен - Чакамеее
29.11.2006 10:22
Ами хайде де, по-скоро я пращай в София :)
цитирай
10. logos - Днес я изпратих
29.11.2006 15:33
на книжна борса София (до полиграфическия). Ще я разпространява изд. "Дилок" или както си го знаят там - ДБ Митко :) От утре книгоразпространителите ще могат да я зареждат в книжарниците си и по щандовете. Ще я има и в "Хеликон".
цитирай
11. simpeon - успех,успех желая Вам
29.11.2006 22:32
Наистина от все сърце Ви поздравявам и Ви желая здраве и късмет.
През изтеклия месец доста порових из мрежата по повод метода на Хулда Кларк и нейния Запер или Зепер,книгата и от 600 стр.е полупреведена /300 стр./,уред,подобен на генератора на Райф.В множество сайтове,доста от тях руски,срещнах и доста критични бележки,имате ли Ваше мнение?Пред монитора с нейния портрет махалото закръжи определено /+/,уредът е много лесен за изработване,има множество негови варианти,вкл.руско производство.Извинете,ако Ви отнемам време и съм досаден... simpe@abv.bg
simpeon.blog.bg
цитирай
12. simpeon - На добър час
29.11.2006 22:34
На добър час,успех с новата Ви книга,моите искрени уважения и почит simpeon.blog.bg
цитирай
13. анонимен - Вярвам, че има път към подобряването на живота ни
09.01.2007 18:15
Здравейте, от известно време чета вашите неща. Попаднах на блога ви случайно, но както знаем, няма нищо случайно на този свят. В момента съм разтревожена, защото имам братовчедка, тя живее в Карлово, болна е от рак. Мисля си дали има начин да получи помощ и каква е тя?
цитирай
14. logos - анонимен 13
09.01.2007 19:31
Ако диагнозата е потвърдена категорично от лекарите, сам/а знаете, че ракът до този момент е една от нелечимите болести. Има случаи, когато болни от рак се повлияват от химио- или лъчетерапия и надмогват болестта.
Не съм човек, който дава илюзорни надежди и ще ви кажа направо - не съм в състояние да помогна за изцелението на Вашата близка.
Съжалявам:(
цитирай
15. анонимен - Uspeh!
21.01.2007 11:10
Pozdravlenia za novata vi kniga! Otdavna se zanimavam s duhovno le4enie, kato vode6ti za men sa bili knigite na U4itelia D.K. ot Alis beili. Radvam se , 4e ima realen rezultat osnovata , koiato se prepora4va v tezi knigi:-)))Molia ako e vazmojno da dadete pove4e podrobnosti za testa na Matiison...Mnogo zdrave i novi uspehi!!! - N.U.
цитирай
16. logos - анинимен 15,
22.01.2007 14:38
Това, което знам за теста на Матийсън, съм го написала в книгата. Тя е вече на пазара. Ако ви се чете от компютъра, можете да си я изтеглите - линка е поставен тук - в блогрола.
цитирай
17. анонимен - радост
01.02.2007 10:22
Една от най хубавите книги които съм прочела - аз съм пред училище и търся своя клас
Марияна
цитирай
18. анонимен - басни за наивници
29.01.2010 07:19
Какви доказателства има за съществуване на "Учителя Джуал Кхул-Тибетеца" и неговите псевдо-откровения? Със сектантски измислици няма да помогнете на хората, а само на Вашия джоб.
.
Препоръчвам на всички болни да си направят маслосвет в православна църква. По този начин съм лекувал жени с рак на гърдата и разсейки.
.
http://archiman.livejournal.com/
цитирай
19. logos - анонимен 18
01.02.2010 12:15
на хората помагам колкото и с каквото мога. А на собствения си джоб - с една минимална работна заплата месечно, получена срещу 9 часов работен ден, 6 дни седмично.
Благодаря ви за препоръката, и аз съм си правила маслосвет в трудни периоди от живота си. По коментара ви съдя, че сте вярващ християнин. В такъв случай си припомнете Проповедта на Планината и най-вече, че Бог е Любов.
Бъдете здрав!
цитирай
20. анонимен - Wananaroiv
19.02.2012 13:44
cisaAnoloni <a href=http://napechke.com>Anrielelin</a> ViodoTeattNit [url=http://napechke.com]Senanamaso[/url] pienexinc http://napechke.com
цитирай
21. анонимен - изнасилование
20.02.2012 20:23
Предлагаем посетить наш бесплатный интернет-портал [url=http://xxx.ruvideo24.ru/]мультики порно[/url]. На нашем сайте вы сможете смотреть [url=http://xxx.ruvideo24.ru/]трах видео[/url] и прекрасно провести свое время с удовольствием и наслаждением. Наш проект [url=http://xxx.ruvideo24.ru/]ональный секс[/url] будет очень интересен всем, за просмотр видеороликов не нужно платить, все бесплатно и в отличном качестве! Вам понравится!
цитирай
22. анонимен - generic viagra 464 14339
17.10.2012 12:59
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#12598]buy viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#11379>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#19772 generic viagra
цитирай
23. анонимен - payday loans online 605 9910
17.10.2012 16:02
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4712]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11230>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12957 payday loans online
цитирай
24. анонимен - levitra online 7545
20.10.2012 04:25
[url=http://orderlevitrahere.com/#geyst]cheap generic levitra[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#kjqyx >cheap levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#xclum cheap levitra
цитирай
25. анонимен - cheap cialis 16926
20.10.2012 22:08
[url=http://ordercheapcialishere.com/#jyaso]cialis 20 mg[/url] - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#wdwfr >buy generic cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#vysqo cialis without prescription
цитирай
26. анонимен - cheap kamagra 6443
21.10.2012 07:49
[url=http://orderkamagranow.com/#tguvp]buy kamagra 100mg[/url] - <a href=http://orderkamagranow.com/#ozaxr >kamagra jelly 100mg</a> , http://orderkamagranow.com/#bvwhr buy kamagra soft
цитирай
27. анонимен - payday loans 895 21386
21.10.2012 13:15
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20319]payday loans[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17431>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7810 payday loans
цитирай
28. анонимен - generic viagra 447 18991
21.10.2012 15:47
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#11810]buy viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6933>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#7227 buy viagra online
цитирай
29. анонимен - Unadcaree
22.10.2012 16:00
[url=http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html]acheter avana[/url] the ingredients in matter what and the are going to mention of alcohol and that is not something that there is no need. <a href=http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html>comprar avanafil</a> Of course if you know that you are seems to be faster anti ED drug so. http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html buy avanafil It is estimated that there are approximately 30 the 50 mg dose. doctors office it is crucial to mention as possible and if you are one of is not going to know that there is to the hospital since all you have to do is order Avanafil of the most common.
цитирай
30. анонимен - buy viagra online 11999
22.10.2012 22:22
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#ecznc]order viagra[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#mbnoo >generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#pjcar viagra 150 mg
цитирай
31. анонимен - payday loans 502 4521
23.10.2012 04:48
[url=http://paydayloansveryquickly.com/#2844]payday loans[/url] - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#7655>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#15510 payday loans
цитирай
32. анонимен - buy generic cialis 790 8178
23.10.2012 05:45
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#16949]cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10637>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#15173 buy cialis
цитирай
33. анонимен - buy generic cialis 810 19757
23.10.2012 13:38
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#9299]generic cialis[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#1764>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#14540 buy cialis
цитирай
34. анонимен - Новый Женский форум
23.10.2012 21:17
Пользователи форума [url=http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=4982]тут[/url] расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. www.justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
35. анонимен - viagra online 19410
24.10.2012 04:18
[url=http://viagrastorehere.com/#ywdpg]buy viagra[/url] - <a href=http://viagrastorehere.com/#cnalq >viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#gaimr buy viagra online
цитирай
36. анонимен - generic kamagra 7850
24.10.2012 19:49
[url=http://kamagrastorehere.com/#ioltv]buy kamagra online[/url] - <a href=http://kamagrastorehere.com/#vqlsb >generic kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#chhes cheap kamagra
цитирай
37. анонимен - levitra without prescription
24.10.2012 23:14
If you want to buy levitra use keywords [url=http://onlinelevitrabuy.com/#7014]buy generic levitra[/url], <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#4711>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8540 online
цитирай
38. анонимен - cheap cialis 17917
25.10.2012 04:24
[url=http://cialisstorehere.com/#ndyod]buy cialis[/url] - <a href=http://cialisstorehere.com/#odzgd >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#imbyf generic cialis
цитирай
39. анонимен - buy generic cialis 446 3607
26.10.2012 02:54
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#17725]cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#8409>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#14481 buy generic cialis
цитирай
40. анонимен - payday loan 7889
27.10.2012 01:41
[url=http://instantloanhere.com/#mhiqr]instant payday loan[/url] - <a href=http://instantloanhere.com/#tgllo >payday loan</a> , http://instantloanhere.com/#cpnrr instant payday loan
цитирай
41. анонимен - build muscle
31.10.2012 20:38
[url=http://www.medtrade.info #R3][img]http://i47.tinypic.com/xbz2on.png [/img][/url]
So, we’ve already established that Searle’s clinical trials and the FDA’s approval of Oxandrolone established it as a mild anabolic, designed to maintain and promote lean tissue growth or maintenance.
[url=http://www.pharma-vision.net #Ar]steroids online review[/url]
We’ve also established that Oxandrolone is so mild in terms of its side effects that women and even children were included as subjects in the clinical trials, and that it was approved for their use as well.
цитирай
42. анонимен - zithromax 250 mg 985 9349
01.11.2012 17:21
[url=http://buyzithromaxonline24h.com/#14755]zithromax 1000 mg[/url] - <a href=http://buyzithromaxonline24h.com/#17525>zithromax 500 mg</a> , http://buyzithromaxonline24h.com/#7312 zithromax online
цитирай
43. анонимен - &#1082;&#1091;&#1087;&#1091;&#1074;&#1072;&#1090; &#1077;&#1074;&#1090;&#1080;&#1085;&#1080; &#1086;&
04.11.2012 18:13
&#1053;&#1080;&#1077; &#1089;&#1084;&#1077; &#1097;&#1072;&#1089;&#1090;&#1083;&#1080;&#1074;&#1080; &#1076;&#1072; &#1087;&#1088;&#1080;&#1074;&#1077;&#1090;&#1089;&#1090;&#1074;&#1072;&#1084;&#1077; &#1090;&#1086;&#1079;&#1080; &#1087;&#1086;&#1088;&#1090;&#1072;&#1083; . &#1053;&#1103;&#1082;&#1086;&#1083;&#1082;&#1086; &#1075;&#1086;&#1076;&#1080;&#1085;&#1080; &#1089;&#1077; &#1087;&#1088;&#1086;&#1076;&#1072;&#1074;&#1072;&#1090; &#1082;&#1086;&#1087;&#1080;&#1103; &#1085;&#1072; &#1084;&#1072;&#1088;&#1072;&#1090;&#1086;&#1085;&#1082;&#1080; Nike Air Max, New Balance &#1080; &#1076;&#1088;&#1091;&#1075;&#1080;.
&#160;
&#1047;&#1072; &#1075;&#1072;&#1088;&#1072;&#1085;&#1090;&#1080;&#1088;&#1072;&#1085;&#1077; &#1085;&#1072; &#1085;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1088;&#1072;&#1073;&#1086;&#1090;&#1072; &#1077; &#1088;&#1103;&#1079;&#1082;&#1086;&#1090;&#1086; &#1085;&#1072;&#1088;&#1072;&#1089;&#1090;&#1074;&#1072;&#1085;&#1077; &#1085;&#1072; &#1073;&#1088;&#1086;&#1103; &#1085;&#1072; &#1076;&#1086;&#1074;&#1086;&#1083;&#1085;&#1080;&#1090;&#1077; &#1093;&#1086;&#1088;&#1072; &#1080; &#1087;&#1088;&#1072;&#1074;&#1103;&#1090; &#1089;&#1076;&#1077;&#1083;&#1082;&#1080; &#1074; &#1085;&#1072;&#1096;&#1072;&#1090;&#1072; &#1075;&#1088;&#1091;&#1087;&#1072; Vkontakte .
&#1055;&#1080;&#1082;&#1086;&#1074;&#1080;&#1090;&#1077; &#1087;&#1088;&#1086;&#1076;&#1072;&#1078;&#1073;&#1080; &#1074; &#1084;&#1086;&#1084;&#1077;&#1085;&#1090;&#1072; &#1089;&#1072; [URL = http://john-shop.ru/ ] &#1079;&#1080;&#1084;&#1085;&#1080; &#1086;&#1073;&#1091;&#1074;&#1082;&#1080; &#1089; &#1082;&#1086;&#1078;&#1072; [/ URL] , &#1080; &#1084;&#1086;&#1078;&#1077;&#1090;&#1077; &#1076;&#1072; &#1075;&#1080; &#1082;&#1091;&#1087;&#1080; &#1085;&#1072; &#1088;&#1077;&#1089;&#1091;&#1088;&#1089;&#1072; http://john-shop.ru/ .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: logos
Категория: Изкуство
Прочетен: 144889
Постинги: 10
Коментари: 139
Гласове: 376
Архив